Wednesday, 30 January 2013

When it is....

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

HY pretty brides & my lovely readers...

When it is another 30 days... weee... tinggal 30 hari je... rasa sekejap je masa berlalu... meh nak citer sikit apa progress wedding Mila & Qayum secara random...

untuk side Mila, rasanya semua dah okey... tinggal lagi sikit je keje memasukkan kacang tumbuk dan deco doorgift... yang lain, alhamdulillah, 80-90% done, cuma sekarang agak stress menyiapkan kerja2 beading, dari shawl, veil, baju nikah & reception semua Mila buat sendiri, jahit rapat2 pulak tu, mmg lambat la siap... (tetiba rasa menyesal jahit rapa2, ahhahahha...) 

hopefully di beri kekuatan dan kesihatan untuk menyiapkan nye... 

untuk 2 hari ni mmg tak pegang langsung benang dan jarum sbb Mila attend Geology conference dkt the Gardens, 645 dah kuar umah, balik dalam pkl 2200, mmg penat, tdo je lah jawabnye... 

hari ni last day attending conference ni, and Malam ni nak balik cheras, yippy!  =) 

semalam Mila & Qayum jalan2 dekat Mid Valley, so, ktrg dah beli langsir bilik ktrg =) hee... mlm ni x sbr nk gantung... uhuhukkk... owhhh... rumah sebelah yang Mila sewa tu, dh siap cat dan basuh2... jadi, last weekend dan masuk barang sikit... sofa and katil dah beli, excited gile kan? hee... bukan apa, bulan 2 ni Mila dah nak officially open opis AAWD... 

untuk makluman, rumah sebelah yang Mila sewa tu , mmg nak jadikan opis AAWD... and bilik belakang rumah tu nak jadikan bilik kami =) sementara tak duduk pantai dalam... tu yg sibok nak deco bagai... hehehehe... untuk ruang tamu, nak jadikan opis, skang ni, meja  je belum ada... sofa untuk discussion with customer dah beli... suka, dan alhamdulillah dgn rezeki yang ALLAH beri... moga AAWD terus maju hendak nye... Amin... 

so far, itu je setakat ni =) tggu next progress pulak, insyaALLAH when it is another 20 days =) heee

YA ALLAH ya tuhanku, ku pohon padamu permudahkanlah persiapan majlis Azmila & Abdul Qayum, jangan lah kau uji kami dengan perkara yang kami tidak mampu, semoga hubungan kami ini berakhir dengan akhiran yang indah, yang engkau berkati. Amin.

untuk yang nak attend majlis Mila pada 2hb Mac 2013, jemputlah isi my wedding form, jemputan sangat limited, jadi, Mila mohon maaf jika tak dapat nak jemput semua, tapi, if sudi dan tak dpt pergi side Mila, boleh dtg side Qayum pada 30hb Mac 2013, location majlis kami, dua2 side di KL =)
esok kad sampai, dah boleh nak kumpul alamat n pos kad =)

till then, 

salam sayang, 

MIla

p/s: katil ktrg color putih! suka! ;p


14 comments:

  1. wohoooo... tak sbr nak tunggu majlis mila nanti. mesti meriah kan??? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sya Allah, tp, simple je nana, ini betul, x tipu punya, bj, pelamin, deco, semua simple je.. Heee

      Delete
  2. alhamdulillah, dah nak bukak opis dah..
    semoga terus maju, inshaaAllah (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih Diyana :)

      Delete
  3. bestnyee majlis dah dekat! mesti busy kan prepare2 hehe. semoga dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... busy x terkata... amin... insyaALLAH, mohon segalanya dipermudahkan =)

      Delete
  4. tgh mendeco rumah jgk eh..sama lah kita :))
    katil kita pun putih..sukaaa jgk :D

    ReplyDelete
  5. mesti berdebar dah ni, rajinnya mila jahit semuenye sendiri :) good luck ya,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear... hehehehe.. tu la , terpaksa merajin kan diri ni... heee

      Delete
  6. da submit!! nak card! ngeeee

    insyaaLLah kLw xde araL Sya attend salah satu. sbb jadual klas xkuar g =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite sya.. dh terima! nnt Mila post kad nye... jmpt dtg tau...

      Delete
  7. yeah....xlama dah....nk kad jugak!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... tu la.. lg beberapa hr je lagi ni... nnt kte jumpa, Mila bg kad erkh...

      Delete