Tuesday, 17 July 2012

COLLECTION FRESH FLOWERS HAND BOUQUET SAYA

ASSALAMMUALIKUM

Patutnya malam ni mila kena prepare2 untuk presentation conference esk, present my paper... oleh sbb terlampu nebes, mila update dolu entry mengenai bunga2 cinta... huehuehue...
MY Engagement HB =)

baru perasan, before ni mila x pernah buat review mengenai hb time engagement hari tu... so, here, i present my hand bouquet, ALL WHITE... mila mmg suka warna putih...memandang kan bj tunang hari tu warna dusty pink , so, mila kontra kan dgn warna putih =)

HB2 yang dekat bawah ni pula, semua collection dari AAWD untuk previous customer... all arrangement by MILA =) including pemilihan bunga dan warna... sebenarnya, HB membawa peranan yang cukup besar during our big day...sebab...

1) kurangkan nebes... masa engagement hari tu, HB mila tu mcm dh nk lunyai kena gengam dek mila yang cpt nebes nih... huehuehue...

2) naikkan seri pengantin, tapi, watchout dengan pemilihan warna HB, if same je dgn baju warna, tak nmpk seri nya...

3) lastly, sebagai perhiasan rumah/bilik, selepas majlis tamat =)













so, antara semua HB ni, mana satu pilihan hati korang?? ke korang x minat?? ngee...
sebenarnya ada lagi collection gambar HB ni, tapi, cukup lah mila upload yg ini2 aja ya...

p/s: tetiba rasa macam nak buat give away hand bouquet... ada tak yg nak??? hmmm...tapi, macam mana nak pilih org yg bertuah tu??? apa kata korang comment, bg tau mana satu HB pilihan korang dari HB2 yang mila upload di atas... pemenang akan di pilih menggunakan random.org
tempoh comment adalah seminggu dari tarikh entry ini di pos, after a week, mila akan umumkan siapa yg bertuah itu!!! =)

till then, selamat mencuba!!!

salam sayang,

cik MILA

16 comments:

  1. hai k.mila..kita sukaaa GA..hehehe

    Nisa vote utk bunga nombor 7 dari atas...=)

    mekasih k.mila....

    sebenanye cam tak tau nak pilih yang mana, sebab rambang mata..huhu...
    semoga dimurahkan rezeki..;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orite nisa, good luck dear :-)Or

      Delete
  2. Imah suka gambar ke-8! pink roses HB. cantik sangt2. lagipun imah mmg suka sangat dengan bunga rose!Agak2 ada peluang nak menang tak?hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee... Roses cntk kan... Good luck imah!

      Delete
  3. nk vote yg no 4 la......cntik sgt n nmpak ceria sgt...terbayang2 dah ni dpt HB tu...hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee... Tq rahmah... Smpi terbyg2 dh erk, good luck ya...

      Delete
  4. vote no 7..suka la bunga tu n berangan nk jadikan HB..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. Thanx for voting dear... Good luck!

      Delete
  5. Assalamualaikum, hi hii cik mila :)

    Cik mila kretif, semua HB pun cantik-cantik belaka.

    Saya suka entry cik mila ni sebab ada GA untuk B2B macam saya *wink wink*

    ohh ! saya dengan berbesar hati vote untuk picture no. 2, rose merah combine dengan lily putih . sangat menarik hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam najiha :-)
      Tq dear... And thanx for voting...
      Good luck ya...

      Delete
  6. wah..lawa2 semuanya..nak yang last sekali!! :p

    hope tmbh murah rezki mila ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ciksusu...

      Amin... Good luck ya...

      Delete
  7. aha!! cik bie paling suka red roses+cally lily tu~ oh! hopefully.. menang giveaway ni.!! hehe :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Hee.. Tq dear... Good luck ya...

      Delete