Thursday, 16 February 2012

REVIEW: DIY MINI PELAMIN

ASSALAM SEMUA...

Semenjak dua, tiga, empat menjak ni mila gatal-gatal tangan nak update macam-macam dekat blog kesayangan ni... heeee... so, untuk entry kali ni, mila nak update pelamin tunang mila hari tu... mila selalu gak post gambar pelamin ni dkt fan page AAWD, terima kasih kepada semua yang 'like' dan puji... (heee... blushing =p) tapi kan korang, ada kisah tau disebalik keindahan pelamin mila ni... (wahahahha.. indah ke pelamin ko cik mila oikkkk)

jom layan gambar pelamin tak de lah nak berapa indah, tapi, sedap mata memandang ini... ngeeehhhh

place of kingdom, kata OP saya, EN AZMIRUL ABU =P


eerrkkk... lawa ke korang???

ada yg kata lawa gile, ada yang kata ok lah... ada yang tak kata apa-apa (dalam hati?? sy pon tak tau lol)

okeyhlah... tak kisah la apa orang nak kata, yang penting, mini pelamin ni mila puas hati walaupon tak lah puas hati sangat... ahahahhaha...

if korang nak tau, pelamin ni siap pada pkl 5 pagi, 13.11.2011 okeyh.. means, pagi hari kejadian... dan, waktu tu lah mila br tdo.. zzzz

pelamin ni mila diy sendiri guna item-item yang AAWD ada... masa malam sebelum hari kejadian (12.11.2011), adik mila, ENCIK FAQIH tolong pasangkan major structure (pergh, ayat engineer nih, =D), then, nak sambung pasang yang lain-lain, die dah tak larat, die pon zzzz... lucky me, mak long mila ada plus nenek saya yang comel tu, diorg lah yang bagi support dan pertolongan untuk siapkan pelamin ni... kalau tidak, mila nak je sambung esok, tp, memandangkan, sempat ke nak siapkan semua benda esok???!!!! mila pon gigihkan diri untuk siapkan pelamin ni, no matter what..uhhhh... 

tema pelamin mila ni color dusty pink + white , merangkap tema majlis hari tu... untuk pengetahuan korang, bunga orkid kat atas tu, bukan bunga sebenar yaaa... hehehehe... sebenarnya bunga tu hiasan bunga di rumah... wahahaha... mila amik and letak kat dalam pelamin tu... pelamin ni ada 4 tiang, macam khemah kecik... mila memang suka sangat jenis pelamin macm ni, as korang leh tgk, dkt AAWD, kebanyakkan design  AAWD macam ni... simple and sweet je... ( ni kata saya ya.. kata org, sy tak tau.. =p)

jom, close up sikit, apa yang ada dlm pelamin tu... heee





bunga orked dan bunga yg hanging dkt atas tu je bukan bunga fresh, yang lain fresh flowers =p

owhhh... sebenarnya red roses ni bkn tema pelamin mila, tp, disebabkan semua bunga color putih tak de time ni, so, mila amik je apa yang ada.. lucky me, ramai yg suka susunan bunga ni dan ianya nmpk sgt super expose dari bunga-bunga yang lain dkt pelamin tu... =p maybe sebab color roses ni kot... cantik tak? wink ^^

untuk semua B2B yang mila sayangi, if korang nak DIY pelamin korang, do contact me okeyh, mana tau, date events korang tu, available date untuk korang rental item dari Azmah Ahmad Wedding Deco & Events, tapi, hanya beberapa item only yang kami sewakan, boleh refer FB AAWD okeyh... 

akhir kata,
tqvm untuk keluarga saya yang telah banyak membantu dalam menjayakan majlis tak seberapa saya ni!!! terima kasih dan sayang korang banyak-banyak!!!


ibu, ayah, along, papeli, paqih, qila & dibah!!!

p/s: errkkk.. adik lelaki mila yang dua org tu masih single, tp, unavailable... wahhahahaha... nanti, mesti diorang ckp, ngah, perlu ke bagi tau kat org??? =p heee.. sowi (~.*)

till then,

salam sayang,

cik MILA



7 comments:

  1. Sangattttttttttttttttt cantikkk...suke3.hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... tenkiu eiymah... simple2 je ni =)

      Delete
  2. sangat nice!
    inspired la nk wat sndiri kwen nti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. weee...good luck dear and tenkiu =)

      Delete
  3. hai mila.. if saya nak rental pelamin ni mcm mn ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai aziera... dh reply bout this dkt pm fb...check tau...=)

      Delete
  4. cantik2.. simple je tak serabut :)

    ReplyDelete