Tuesday, 17 July 2012

WEDDING PREPARATION: HANTARAN...

ASSALAMMUALAIKUM


gambar ihsan dari previous job AAWD

Isu hantaran mmg mila dan en tunang jarang bualkan.... cuma, MILA baru teringat baru2 ni before gie surabaya, mila tanya en tunang nk kirim x telekung untuk hantaran? Boleh lah mila belikan dkt sana... lagipon, telekung dkt sana cntik dan murah2 ... especially telekung yg penuh dgn sulam... masa tu en tunang ok je, die ckp, boleh lah beli dkt sana, almaklumlah, mane2 yg murah2, mmg en tunang akan over excited.... huehue... (en tunang, jgn marah ya)
dan... a day before nk pergi, mila tnya balik dgn en tunang, jd x nk kirim telekung, en tunang jawab...
tak jadi lah sayang... mama dah belikan telekung untuk syg... mama kirim dkt sedara... die beli dekat bandung...
what?? Mcm x percaya okeyh, x sangka FMIL dah tlg pikirkan one of hantaran kami, masa tu... gembira tak terkata, hehehe... tq FMIL! 
So, now, satu hantaran dh settle untuk en tunang bg dkt mila, next, ktrg ada dah beli gadjet untuk jadikan hantaran for both side... so, status hantaran skrg cik mila nk bg en tunang baru ada satu, en tunanag nk bg cik mila dah ada dua... 
huehue...bile tgk wedding ticker dkt sebelah kanan blog ni tggl 7 bln je lagi, ohhhh br terasa gabra jap... nk bg apa lagi untuk hantaran??? (bekas hantaran dah beli, refer entry INI , tapi, brg hantaran nye br ada satu?!) rasanya, next meeting dgn en tunang harus list kan brg hantaran... bile dh list, kira nye dh ada target, bile dh ada target, haruslah berusaha untuk dptkn target dan survey, itu wajib... especially time tgh sales... hopefully, misi mencari hantaran ni berjaya...

till then, 

salam sayang,

cik MILA

6 comments:

  1. xpe byk mase lg mila..
    kte 4 bulan lg nih..
    OMG OMG..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee... Tu la... Bnyk masa lagi :-)

      Delete
  2. buat slow2 je preparation tu and nescaya kita enjoy the moment..haha..saya tinggal 4 bulan je lagi, preparation baru je 50-50..nhuhuhu..anyway, salam perkenalan dan jgn malu jgn segan lawat and follow blog saya ye..bojailuvicka.blogspot.com.. tq in advance.. o_O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, insyaALLAH... Mmg progress wedding sendiri slow melow... Will blogwalking ur blog, salam perkenalan :-)

      Delete
    2. hehehe..takpe takpe..kita share2 kita punya prep k..heee.. :-D

      Delete
  3. hi dear. betul makin nak dekat raya makin banyak sale makin murah grab2 cepat :)

    ReplyDelete