Tuesday, 9 July 2013

Wedding Review : The Reception Day

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

hy pretty brides to be, brides & my lovely readers...

lagi, mengenai review majlis Mila & Qayum bulan 3 hari tu... sampai ke hari ini, ktrg masih menerima ucapan pengantin baru dan juga hadiah! terima kasih tak terhingga dr kami.. =)

terasa feeling pengantin baru.. hee...inai di jari pon masih bersisa, lagi2 bile jumpa customer, diorg bertanya dan terus bagi ucapan selamat... hee... blushing *-*

rasanya, entry2 sebelum ni, jarang sgt Mila share mengenai reception, 2 March 2013 kan... jadi hari ni nak share beberapa gambar masa hari majlis, penat nak review semua, biar gambar je yang bercerita okeyh...































































SUPER banyak gambar kan... hee... soft copy dah lama dapat, 2 minggu lps majlis lagi... masa je takde nk upload gambar bertimbun ni... hehehe... layout tuk album pon kak shana dh email... x smpt nk finalize lagi...

lately, bz dgn business pelamin... alhamdulillah, setiap minggu ada je event... Ramadhan ni je x de... boleh lah rilex and kemas store yang super serabut tu... huhuhu... dan tentunya, pertingkatkan amal ibadah, in Syaa Allah... 
lepas je raya, minggu pertama , dh start sibuk... penuh event smpi hujung tahun, alhamdulillah, rezeki dari Allah, cuma rezeki anak je belum.. masih menunggu, dan tentunya Allah maha mengetahui yang mana lbh baik.

tentang majlis resepsi side husband, soft copy tak dpt lagi... penat menunggu... hopefully dpt minggu ni seperti yang di janjikan... 

start esok, semua umat Islam dh start berpuasa, di kesempatan ini, Mila ingin ucapkan, Selamat Berpuasa untuk semua.. Semoga Ramadhan Tahun Ini , amal ibadah kita lebih baik dari thn sebelumnya, in sya Allah....

feeling excited juga, sbb thn ni 1st time berpuasa sbg seorg isteri, smlm, husband dh bg tau nk bersahur nasi goreng... hee... insyaALLAH , isterimu ini akan bangun dan masak k...

CREDIT PICTURE TO : ANYEVENT PHOTOGRAPHY

DECORATION BY : AAWD

BUSANA BY : MILA & BUTIK SUFFIA

till then,

salam sayang, 

Mila

15 comments:

  1. selamat b'puasa Mila (^_^)
    nnti ada time leh smbung review2 lg.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa Diyana =)
      insyaALLAH, nnt mila sambung review =)

      Delete
  2. mila nak tya ni u ada buka butik ek ke bisnes kat umah je?... sya ingt nak start bisnes camni tp tu la mcm klu nak start terus bukak butik mcm takut plak xde pelanggan xleh nak cover sewa sume... klu u dulu masa start terus bukak kat kedai ek... nak minta nasihat u sbagai rg yg dah ada experience..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa sekarang opis AAWD dkt sebelah rumah je dear...kebetulan jiran sebelah umah mila pindah, jadi, ktrg jadikan rumah tu sbg opis dan store..sebelum ni mmg ada sewa kedai, tapi, kedai tu kecik, brg pula semakin bnyk, x de tempat nk simpan, tu yg decide sewa sebuah rumah untuk jadikan store & opis. masa mula2 open bisnes ni mmg dkt umah je..sbb time tu brg x banyak..mila mula dari kecil-kecilan..mmg x buat loan, semua modal sendiri. semua bergantung pada kita dear, if u nk full time & concentrate dgn bisnes, mmg elok if ada kedai/opis. if nk mula dari bawah atau just untuk part time, elok buat dkt umah je, jimat kos menyewa dan boleh tawarkan harga yang murah kpd customer.. heee.. just opinion.. =)

      Delete
    2. tq...wish u all the best aminn

      Delete
  3. cantik semua gambar..selamat berpuasa mila... kite pon dok tunggu rezeki anak.. xpe..inshaAllah ade la rezeki kita nanti...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shu =) insyaALLAH...same2 kte doa erkh...

      Delete
  4. cantekkkk!!!! suke giLe. kLw mila kt perak Sya da hire da! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sya.. alahai..simple2 aje =) weee...perak tu jauh ngat.. heee...

      Delete
  5. cantek!!!! semua gambar cantik. korang pun serasi ja tengok. hehe..In sha Allah..semoga menjadi pasangan bahagia hingga ke jannah. selamat berpuasa mila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq imah! hee... serasi erkh... in sha Allah... terima kasih doakn ktrg... Mila pon doakan untuk imah, semoga di beri kesihatan yg baik..jaga diri n baby k... dan selamat berpuasa!

      Delete
  6. cantek... baju mila pun cantik.. hehe. Tak terlambat lg Yong nak wish selamat pengantin baru kan? semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Salam ramadahan. dr b2b kedah.. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yong =) salam ramadhan jgk untuk Yong =)

      Delete
  7. cantik! selamat berpuasa mila

    ReplyDelete