Friday, 5 July 2013

Dalam Dilema...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

sepi blog ni untuk beberapa waktu kan...

lately, banyak yang perlu di fikirkan...

tentang pelajaran, kerjaya, rumah tangga, keluarga sendiri mahupon keluarga mentua...

dalam dilema sebenarnya,hari2 jiwa dan hati teringat kehidupan di shah alam 4 bulan lps, full time student yg hari2 ke fakulti, menyiapkn thesis yg masih bersisa.

sudah tekad di dlm hati mahu siapkan thn ini juga, mmg rasa tak selesa selagi tak siapkan, namun, apa kan daya, komitmen yang ada perlu perhatian.

mengharap ramadhan thn ini di beri waktu dan ruang, semoga hati dan jiwa bersatu...

idea, datanglah, jgn dikau pergi... jenuh sungguh bila tiba di saat ini, dimana perlukan kekuatan dalam menutur kata, final stage yang bukan semua org sukai... 

bila fikirkan, akan tiba waktunya, siapkan writting dan beberapa final test, kemudian, akan dinilai writing itu oleh SV, owwhhh...mmg gerun... paling gerun, bila tiba ketika itu harus di 'viva' oleh panel yang berpengalaman, hati menjadi takut... padahal sblm ni ada je kerja yang lagi mencabar, dpt ditangangi dgn baik dan tentunya atas izin NYA...

dilema sungguh!

hati gundah gulana...

mohon bantuan dari mu ya ALLAH...

tenangkn lah jiwa ini... semoga daku dpt buat yang terbaik...

love,
AZMILA MOHD KAMIL
POST GRADUATE STUDENTS FACULTY OF CIVIL ENGINEERING

3 comments:

  1. good luck Mila.. cepat2 habiskan study.. leh fokus menda laen plak lepas tu... hee~

    ReplyDelete
  2. good luck Mila..insyaallah akan berjaya :) doa byk2 ye.. :)

    ReplyDelete
  3. good Luck Mila. Try abes kan dulu. kite set target

    cm Sya, rase tough jugak mase nk abeskan master aritu. tp set dLm mind kLw xabes, xkawen. Then mmg kene buat jugak La kan..
    so all the best ek =)

    ReplyDelete