Friday, 11 January 2013

Cerita Handbouquet

ASSALAMMUALIKUM W.B.T

Hy sweety n my lovely readers...

Ingat tak Mila ada buat GA hand bouquet hr tu? X sangka ketiga-tiga pemenang, majlis diorg akan berlangsung di JOHOR... jadinya, diorg x dpt nk redeem fresh flowers HB, after discussion,  Artificial HB menjadi pilihan mereka ;)
Lately ni macam berkenan pulak dgn brooch HB... tema Arabian ms bertandang, rasanya, nk DIY HB brooch laa... heee... untuk HB diorg pon MILA nak letak sikit sentuhan brooch ni, harap menjadi lah, dan hopefully diorg suka... heee


one of my favorite =)

p/s: tgh cari material nak buat HB diorang =) hopefully, diorg akan suka dengan HB yang Mila buat nanti =) korang, please suka erkh... hee...

till then,

salam sayang,

Mila

15 comments:

  1. Wohoooo... tak sabar nak dpt HB dari Mila. :)

    Nana percaya kat Mila, jadi tak kisah la Mila nak buat apa pun yang penting cantik. ^^

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH, will do my best... hehhe.. tq Nana! =)

    ReplyDelete
  3. wah cantiknye.. dija dulu pun nak sangat HB brooch last2 tak jadi buat.. mesti diaorang suke la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan... Mila pon suka HB brooch.. lain dr yg lain..

      Delete
  4. cntiklah....warna tu pun cntik..gud luck mila...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kan... hope dpt buat cntk macam ni... heee

      Delete
  6. yeay!! mmg terign nak ada hb brooch...nmpk elegan giler...tgh fikir2 jugak ni tp igt nnt nak discuss dgn mila...tgu mila setelkan mjls mila dulu....tup2 mila bg idea best ni...yeayyyyyy!!!! syg mila lbh laaaaa....hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..iyeke ayong, mcm tau2 je kan... heehehehe... orite... nanti dah siap, Mila post dkt blog... skrg masih dlm process cr barang =)

      Delete
  7. Wah mila...
    cantiknye...
    dah la yani giler dgn bling-bling....
    mesti nmpk exclusive kan...

    GO..go Mila..
    Chaiyok..chaiyok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...kiranya ok lah erk... kena dgn citarasa Yani...heee... bling2.. insyaALLAH will do my best =)

      Delete