Monday, 7 January 2013

Pre Wedding Photoshoot

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy brides & my lovely readers =)

How's ur weekend? okey ke? semalam, Mila dan En Qayum mengikuti kursus pra perkahwinan di Masjid Negara. Overall, mmg best attend dkt sini... nnt Mila ada masa Mila review ya... lepas je habis kursus (hari ahad) ktrg terus ke shah alam untuk amik soft copy pre wedding photoshoot hr tu.. Last week kak Shana bagi tau, dh boleh dtg amik... uuuhhh... siyes excited, tak sabar nak tgk muka sendiri... hahahha...
so, mari layan gambar-gambar ktrg ni... hahhahaha...

DATE: 23.12.2012
LOCATION: CAMERON HIGHLAND
OFFICIAL PHOTOGRAPHER: Anyevent photography





















last but not least,


SAVE THE DATE, 2.3.2013 =) Ni gambar feveret =) nak print jd canvas photo. ok x?

bawah ni pulak gambar the making off yg cun!




=)

tu la kak shana, isteri abg Jidin yg femes emes tuuu... ms pre wedd ni, kak shana lah yg bnyk amik gambar ktrg n jd art director... very helpfull! thanx kak shana n abg jidin, jumpa lagi masa majlis nikah ktrg pulak...uuhhh...x sabar! ngeh!

till then,

salam sayang,


En Qayum & Cik Mila masa muda-muda doluuu (cable car bukit bendera, 2007)  hahahhaha... obviously lain dr sekarang kan? okeyh, i miss my slim body... ngehngehngeh... ada 53 hr lagi nak kurus.. erk, boleh ke? =p



11 comments:

  1. cantik!!!!! pre wedding kita sama...bj biru....hehehhe....boleh2...sesuai skali wat canvas..mmg cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...tq rahmah... a'a la dear..same biru =)

      Delete
  2. arghhhh... sangat mencemburui pre-wedding kamu. HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghhh...Nana, pls jgn jeles :p hehehehe

      Delete
  3. yuh..jeles..jeles..
    kite nk jejak kaki kt cameron pun nth bile..heheheeh...
    sweetnye ade pre wedding kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ajak en bakal suami honeymoon dkt cameron, bnyk aktiviti leh buat kat sini... heee...

      Delete
  4. Replies
    1. yq Farhana...hee..3 brg je bwk =)

      Delete
  5. wahh..comeL! in yg rs nk wat prewed gk nih. hoho

    ReplyDelete
  6. hee... best2 ada pre wedd..kenangan yang boleh di ingati =)

    ReplyDelete
  7. bgunan putih tu kat mna eyh location dia??

    ReplyDelete