Thursday, 24 May 2012

WEDDING PREPARATION: IDEA UNTUK HANTARAN

ASSALAM SEMUA...

Last 2 weeks, masa mila balik KL, mila ajak ibu dan ayah mila singgah SSF, selain beli barang untuk AAWD, mila sempat grab, bekas nih...








FUNCTION?? untuk di jadikan alas hantaran masa nikah nanti... =)

mila baru beli dua, tak sure lagi nak berapa pcs... maybe kena tambah lagi 7 bekas.. yelah, barang hantaran pon x decide lagi... 
untuk bekas kaca nih, die ada 2 bentuk, satu, yg bertutup, another one, yg terbuka (mcm dulang tu)

selain tu, mila beli jugak bekas letak kueh nih... nanti boleh letak juga dekat dulang hantaran or untuk candy corner... ngee... apa pon x decide lagi... pening2... huhuhu...


untuk B2B yang berminat nak beli bekas cermin macam ni, boleh je if nak kirim dekat mila, harga asal, RM118.00/ pcs... if korang order dekat mila, mila bagi 10% discount (RM106.20) ... untuk bekas  kaca tu, harga asal, RM58.00/pcs yang ni pon mila bg 10% diskaun (RM52.20-after less).... harga ni valid sampai 27 MEI ni sahaja... if berminat boleh lah contact mila okeyh... cz ibu mila memang jual barang-barang yang ada dekat SSF...

till then,

salam sayang,

cik MILA

11 comments:

  1. cntik bekas tu mila... :)

    ReplyDelete
  2. Cantik! nampak exclusive =)

    ReplyDelete
  3. RAHMAH: Hee... cantik kan... berpinar mata tgk blink2... =)

    ReplyDelete
  4. IMAH: Hee... kan..kan.. =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hee...geram kan... tu yang mila grab jgk tu... tak thn tgk bekas ni, cntk sgt...=) cik susu pon meh lah grab satu =)

      Delete
  6. bekas tu seyes cantik. pegi ssf jgk minggu lepas telan air liur tgk price bekas tu. tp mmg exclusive.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree!!=) if shayra nak beli bekas tu boleh je dear... mila bg discount... if berminat, email je mila k...

      Delete
  7. Replies
    1. hee...kan..kan...cantik smpi melt...

      Delete
  8. agak2 yg dulang cermin tu muat x nak letak handbag/sejadah/jubah? tgh consider nak beli. (u ade x yg jenis glass tray mcm double tray tu?)

    ReplyDelete