Thursday, 7 March 2013

Solemnization review#1: The handbouquet

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

hy pretty brides to be, brides and my lovely readers...

1st review after getting married ;)

mila suka sgt semua yg berkaitan dgn hari pernikahan... dari head to the toe, from outside to inside... semuanya lah... n paling best, mila dpt pegang my dream hand bouquet...

pada mulanya, rambang mata jgk nk pilih design hb yg mcm mn since bnyk dh bunga yg mila buatkn untuk customer, tp, i stick with my dream hb which is mila guna white n green calla lily, white eustoma n daun jurai...

dh terbayang2 design ni  a week before majlis, ngeee ;)

a day before our solemnization , mila g floristika untuk cr bunga hantaran n hb, mmg kamikaze je, beli apa yg ada sbb x smpt nk booking... alhamdulillah, semua bunga yg mila nk ada, beberapa je yg x de, so, terus ajk ayah g petaling street...

pagi jumaat , ktrg dh berkumpul di iyc, nk siapkn pelamin nikah... alhamdulillah, team AAWD dpt merealisasikn pelamin idaman hati :) mila just tolong sikit2 n mn yg x kena cz ms tu dok siapkn hantaran qayum untuk mila, siap je hantaran, terus buat hb, ms tu dh pkl 4 ptg... bridesmaid mila pon dh dtg, siap je hb, ktrg terus naik ke apartment untuk bersiap.

so, here,beberapa gambar solemnization hand bouquet Mila...

spot th hb ya... gmbr dkt2 x de la pulak, ini pon gmbr dr fb OP...




En Qayum, Puan Mila, bridesmaids and best man =)

till then,

salam sayang,

Mila =)

18 comments:

  1. cantik hb mila..kt fb mila pn, ana dh perasan dh hb nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ana =)hee.. dkt FB pon ada upload gmbr nye =)

      Delete
  2. wah..HB ala-ala Irma Hamie punya..
    comel sangat....
    Adore nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...guna calla lily =)
      tq Yani...=)

      Delete
  3. Cntik....nmpak fresh je...mila..rahmah ade review HB mila tau....entry hari ni....tgok ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih rahmah... mmg frsh flowers pon... ngee...
      Mila dh bc review rahmah... tq dear for lovely review =)

      Delete
  4. cantik nya...
    suka jugak carla lily.... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Diyana =)
      suka jgk calla lily, kalau boleh hr2 nk pegang... ngehngeh...

      Delete
  5. carla lily mmg cantik :)) sgt fresh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Saila... carla lily mmg cntik kan...

      Delete
  6. cantik sangat puan mila..=)

    ReplyDelete
  7. HB Mila lain dari yang lain. kalau lah nana ada dekat dengan mila, memang nak request HB freshflower jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nana... =) tp, artificial HB ok x? hee...

      Delete