Friday, 21 September 2012

ENGAGEMENT REVIEW: THE SLIDE SHOW

ASSALAMMUALIKUM W.B.T

It was 10 months ago, tapi, Mila baru nak upload... ampun... Video ni Mila tak pernah upload lagi dekat mana2 tempat kecuali di blog ini... Even En. Qayum pon tak tau kewujudan video ni... heee...kira birthday suprise la erk, since birthday En Qayum lagi beberapa hari je lagi...

Dear En Qayum,
Terima Kasih kerana sudi meminang saya, Terima Kasih kerana sudi menjadi tunangan saya dan Terima Kasih kerana sudi menjadi bakal suami saya... Love you untill Jannah, insyaALLAH...

Untuk pembaca blog Our Story, Enjoy Watching! It just a simple video comes from my heart...



till then,

salam sayang,

Mila

10 comments:

  1. Mila..dah tgok..best2.....sweetnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... tq rahmah... ngeee... x sweet sgt lah... hueheuhue... =)

      Delete
  2. Dear, syiok nye video ni. :)

    Ekh dear,, jom join GA kat Nana punya page tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... tq nana... owhh... orite2, nnt mila join erk...

      Delete
  3. syahdunya tengok video Mila & Qayum ni. sweet...mudah-mudahan korang akan bahagia sehingga ke syurga. Insya-Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. tq imah... insyaALLAH... doakn erkh...

      Delete
  4. ala comelnye, suke lagu tu :) i'm ur new follower.. kalo free visit la my blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... tq dear... done visiting ur blog... and dh jd follower tau... heee =)

      Delete