Tuesday, 4 September 2012

Purple in Love

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Moning and happy tuesday semua... lama kan cik Mila x update blog tercinta ni... ampun dan maaf jika ada yang tertunggu2 update dr cik mila (weee...ada ke???heeee)
sebenarnya entry hari ni mila nk citer mengenai color purple yang tiba2 mila rasa mcm gojes pulak..Skang tgh compius ttg theme... adeh...last week AAWD ada tempahan pelamin rumah bertemakan color purple, tu yg terjebak + terpikat dgn color nih...jom usha sikit pelamin purple in love nih...


gambar ini diambil ketika selesai majlis akad nikah Customer nih... tantek tak? ;) 

Lepas majlis akad, terus ke majlis resepsi... kebanyakkan pasangan pengantin sekrg buat 2 majlis nih pada hr yg sama... mengikut survey yg mila suka suki buat, terdapat 2 major faktor perkara ini berlaku, 
1) kerana pihak lelaki yg dtg, semua nya jauh2 belaka 
2) kerana tok kadi dh fully booked, jd tak de waktu lain yg sesuai selain waktu pagi (sebelum majlis resepsi)
tapi, itu semua terpulang kpd pasangan pengantin dan juga keluarga mereka la kan... mcm mila sendiri nnt, majlis nikah cdgnye akan berlangsung pada mlm jummat manakala resepsi pada keesokkn hr nye... tp, kakak mila pulak, majlis akad akan berlangsung lps asar, manakala resepsi akan berlangsung selepas majlis akad...kiranya majlis sehari lah... berckp mengenai kakak sulong mila, beliau insyaALLAH akan menamatkn zaman bujang beliau pada bln november ni dan beliau br je 3 hari sah menjadi tunangan org...congrats along! Tempek sekeping gambar hantaran kakak kesanyangan ku di sini...


gubahan + platform hantaran & carpet, all sponsored by AAWD...

alhamdulillah semuanya berjalan lancar...=)

Cerita pulak mengenai progress kerja kawen Mila + Qayum, non ado... ;p

till then,

salam sayang,

cik MILA

10 comments:

  1. mila...yg platform yu balut pkai kain ape???

    ReplyDelete
    Replies
    1. dgn carpet yunk... AAWD ada buat sewa tau, 1 set (4platform) RM80/RM100 shj =)

      Delete
  2. Oooo...cik mah ade menang contest dapat sewa platform mcm mila..cuma xde cover..tu yg ingt nk cri cover tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh... If mcm tu, rahmah guna kain pon ok je dear... Cz platform ni mmg fh customade sekali dgn cover... ;)

      Delete
  3. sweet je purple kan..mcm terpikat pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet kan... Romantic pon iya... ;)

      Delete
  4. cantiknye pelamin tu mila!!!
    boleh ke nak buat pelamin sendiri ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH dear... chaiyok!!! =) nnt kte meet up erkh...mila tnjk cara pasang =)

      Delete