Friday, 15 March 2013

Sneak Peak...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

hy pretty brides to be, brides and my lovely readers....

bgn je pg tadi, tgk fb, op tag this amazing photo... suka sgt! X sbr menunggu gmbr2 yg lain ;)
then, boleh lah start review...dan review....


suka gila!

dkt website n fb op pulak, diorg buat iklan gmbr ni ;)


amboi...melentik nye bdn... huhuhu...suka jgk gmbr ni, cntik ok...kak shana lah nye idea soh bertempek kt benda kuning ni... sgt ceria kn... ini gmbr self timer okeyh...nice kan...
en Qayum siap buat cover photo dkt fb... suka lah tu... heee...

semalam, tetiba rasa nk buat simple pizza untuk en Qayum...

excited gile die tgk isteri comel die ni msk pizza, siap post dkt instagram...


simple gile, isi nya hot dog cheese ngan daging cincang... 

en Qayum ckp sedap... kembang semangkuk la isterinya.... heee... ptg ni nk msk apa pulak yaaa....

owhhh... bkr roti ni gn oven yg bff bg... hadiah kawen... tq syg! Sgt berguna untuk kami...

semalam jgk, g butik suffia untuk finalize design n ukur bahagian dpn dress... punyalah lm hntr kain, br skrg smpt g sana... pengantin bz ;) tp, reny si tkg jht yg comel tu kata bj boleh siap ahad dpn... so, lega, masih smpt untuk beading...

bj x siap lg, dh ada org nk sewa... sgt advance... yg nk sewa tu pon bkl adik ipar... cntik kata nye...

meh nk tempek bj bertandang mila 30 mac ni...


simple je design nye =)

price? tgk dkt situ... RM260 shj... murah kan... alhamdulillah... 
dpt murah sbb bj reception hr tu pon tempah dkt BUTIK SUFFIA ni, even, family attire pon tempah kat sini... dan, owner butik ni, aunty Lela kawan ibu... owhh... my dear bridesmaid, IDA, FATIN & TIMAH pon tempah dkt sini... =) 

if org lain x sure la dpt hrga mrh cmni ke tidak...

insyaALLAH akan buat full review baju ni nanti... tggu lps majlis bertandang k...

till then,

salam sayang,

Mila


5 comments:

  1. Cantik design baju bertandang mila. Haida punya baju utk bertandang minggu dpn belum siap beading lagi. Tengah di landa kemalasan dan kepenatan dek walimah sendiri waktu raya cina tempoh hari.

    ReplyDelete
  2. Ok laaa 260 tukannnn. Payah nk carik rege mcm tu.. tema warna apa pulak bertandang nanti. Hihi

    ReplyDelete
  3. cantik gambar mesti excited tunggu baju siap.. rajin ye masak sekarang.. bagus nanti mesti macam2 nak mencuba kan :) cantik la design baju bertandang tu.. suke la, boleh buat baju raya design macam tu.. kain ubah sikit la..hee

    ReplyDelete
  4. xsabar nak tgok yg real (^_^)

    ReplyDelete
  5. pic tu memang cun..jelesnye mila, mirah gile dpt rm260 je..:P

    ReplyDelete