Sunday, 13 July 2014

A GIFT FOR YOU!!! =)

ASSALAMMUALIKUM W.B.T

hy readers!

*INI ENTRY STICKY POST SEHINGGA 15 RAMADHAN*

Alhamdulillah, tahun 2014 boleh dikatakan tahun berjalan untuk Mila & Qayum, sementara tak de baby lagi ni, syiookk p Honeymoon... hehehe... tapi, ktrg pergi semua yang budget2 tau.. takde nya nak berangan dok hotel 5 bintang... hahaha.. tak mampu alahai... =)

tour kitorang dari bulan 1 - Bali, bulan 3 - Hong kong, Shenzen & Guangzhou & bulan 5 - Korea... okey, STOP! tahun ni, ini je yang mampu... tunggu tahun depan pulak =) (p/s: dah beli tix + hotel pi bali bulan 2 tahun depan masa AA tgh buat promotion RM0 tix last month... omaiggooodd...rugi kalau tak grab.. hehehe, repeat Bali lagi, deng!)

cerita beli tix murah pi Bali tu kita simpan dolu erkh... di bulan yang mulia ni, Mila nak share Gift yang sempat kitorang beli dekat semua tempat yang Mila pergi tahun ni... tak de lah banyak sangat, memang beli lebih, simpan nk bg readers setia blog Ourstory, terima kasih sudi singgah dekat sini =)

taapppiii... sebab tak lah banyak mana, Mila nk pagi kpd 5 orang yang bertuah shj... InsyaALLAH Mila akan bagi dari semua tempat yang ktrg lawati =)

jadi, sudi kiranya korang comment dekat ruangan comment untuk Mila pilih 5 yang bertuah itu!

apa yang Mila nak bagi?

meh tgk gambar =)


BALI - HONG KONG - SHENZHEN - GUANGZHOU - SEOUL,KOREA


FM & ketip kuku dari Seol, Korea


MASK dari THE FACE SHOP , beli dekat Face Shop Itaewon , Korea


Pendrive dari Ladies Market , Hong Kong


Purse Watch & Sneakers Watch dari Guangzhou


FM dari Shenzen & Guangzhou


Key Chain dari Bali


ini preloved item, dari Kuala Lumpur ajee... heee..


Gelang dari Guangzhou


FM dari Hong Kong

wink! tak banyak mana, sudi2 lah comment yaa... nanti Mila umumkan 5 yang bertuah pada 16 Ramadhan okey (kalau ikut bulan islam, mila lahir 16 Ramadhan, erkhh... ngada nak bagi tahu.. ngeee...)

last, nk tempek gambar pengantin lama!








till then,

Salam sayang & Salam Ramadhan,

MILA

*SELAMAT BERPUASA! SEMOGA RAMADHAN TAHUN NI MEMBERI SERIBU KEBERKATAAN BUAT KITA SEMUA, INSYAALAH, AAMINN =)




15 comments:

  1. Hi mila,
    Kita join ya :)
    btw kita customer mila pas raye t..:)
    Suka dgn hasil kerja mila superb.. Jemput singgah blog ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hy Miss Hidy =)
      Ni Nurul Hidayah erkh. hee..tak sangka jumap dkt alam maya.. hehehe...
      tq Nurul! =)))
      mila follow blog nurul k.

      Delete
  2. wahh..kasut tu comel..gelang tu cantik...!! ehem..ehemmmm..*signal2..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... comel sgt kasut tu dear...hehehe.. insyaALLAH dear, thanx for drop by =)

      Delete
  3. wah..bestnye dapat jalan-jalan..
    honeymoon sakan ni..hihihi
    nanti share la story tempat-tempat yang mila pegi tu..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. biasa2 je dear.. jalan2 sementara tak de anak lagi.. ngeee.. insyaALLAH will share pengalaman bercuti Mila nnt =)
      p/s: yang Bali Mila dh share, jemput baca older post =)

      Delete
  4. bestnya mila! work hard n play hard!! :D

    btw, kite nak join..untung ada rezeki..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Faezah, rezeki dari Allah =)
      insyaALLAH dear... kalau ada rezeki, tak kemana =)

      Delete
  5. nak jugak... dr korea.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini dear =)

      Delete
  6. Wahhh.. seronoknya pi jalan2.. hehehehe nak gak ole2 overseaaa :D

    ReplyDelete
  7. Assalam sis. Singgah sini. kte silent reader je. hehe.. mcm best je gift nye. Sronok tgk org holiday pg korea. Bila la agknye dpt rase p korea plak.. hehe.

    ReplyDelete
  8. Azwa nk juga ole2 oversea jugala aunty mila...bnyk tu...

    ReplyDelete
  9. Bestnya..thn dpn nti nk kirim brg drh bali ble?hihi

    ReplyDelete
  10. Hi visiting here...nice place to travel..you got gorgeous keyholders...

    -May- at: http://capturingthyinterest.blogspot.com/

    ReplyDelete