Monday, 29 October 2012

Nak pelamin nikah macam ni....

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy semua! Happy Monday and Happy working, last saturday, AAWD ada menerima tempahan pelamin nikah, simple and sweet, nanti masa ktrg nikah pon nak pelamin mcm ni boleh?? En Qayum kata ok, heee... happy!




gambar yang last ni, cik Mila ter enter frame la pulak, masa tu tgh sok sek sok sek dgn photographer Sikin & Arman, diorg puji pelamin ktrg deco ni tau, aiippp, tersipu-sipu sebentar... heee....

gambar dkt bawah ni pulak pix MAIN DAIS diorang, majlis diorang ni dekat tingkat atas Institut terjemahan buku di Wangsa Maju.


Tingkat atas sekali ni dewan, besar tau dewan ni... sesuai untuk buat majlis, hari tu, masa diorang tunang pon AAWD buat jugak pelamin tuk diorang nih, ni gambar pelamin tunang diorang masa bulan 7 hari tu...


untuk pelamin nikah ktrg nanti, Mila nak buat combination of this design... heee... korang boleh gambarkan tak nanti macam mane? heee... hopefully, kami di beri waktu dan ruang untuk menyediakan semua ni masa majlis ktrg nanti... Amin...

p/s: Semalam, Along Mila g amik baju kawen die dekat Wedding Galore, Along bagi tau baju nikah Mila dah siap, tak sabar nak g fitting weekend ni! x sbr nak kawen... opppss... bukan tak sabar nak kawen, x sabar nak tgk my sis kawen next week, uhhh... sedih pon iya... sob...sob...

till then,

salam sayang

Mila

16 comments:

  1. nice sgt... seswai kalau nikah kat tempat yg luas (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Diana... yup, if ruang besar, sesuai buat mcm ni... =)

      Delete
  2. cantiknye pelamin, dija nikah kat surau je, tapi buat gak pelamin kat umah, nak diy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dija... =) wah.. DIY erkh, good luck dear... =)

      Delete
  3. makin cantek pelamin mila skang ni..kerlasss..hehe

    ReplyDelete
  4. alahai. pengsan tengok pelamin macam ni dear. sangat cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai..jgn lah pengsan nana...pelamin biasa2 je dear...

      Delete
  5. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaa !! salam kenal :)

    ReplyDelete
  6. ya allah...sngt simple...suka sngtttttt

    ReplyDelete
  7. sangat suke dengan kecomelan pelamin nikah tu.beshnye.

    ReplyDelete
  8. kak petai.... wie nak pelamin yg 1st pic tu...lawa!!!!!!

    ReplyDelete
  9. cantik nya pelamin tue, u tahu sewa dewan ni berapa? mcm nk buat kat sini jer

    ReplyDelete