Thursday, 11 October 2012

Berbalut...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Tak tau kenapa tetiba tangan sebelah kiri sakit yang amat... Mula2 dekat pergelangan tangan je, sejak malam tadi sakit nye dari hujung jari sampai ke siku. Pagi ni bg tau en Tunang keadaan tgn, die terus nak datang jumpa dan bawak pergi klinik, sob.. terharu! tx en Qayum, love u!

Gie klinik, Dr. bg tahu, tangan terseliuh aka terkehel, ntah apa la cik Mila buat sampai tangan leh jadi cmni erk... owwhh... serius tak tau... =.='

hopefully, tgn cepat sembuh cz next week banyak keje2 AAWD yang perlu di ambil perhatian... Amin

p/s: sakit nye, Allah saje yang tahu... Ya Allah ya Tuhanku, ku pinta darimu jangan lah kau uji hamba mu ini jika hamba mu ini tidak mampu menerima ujian mu. Amin...

till then, 

Salam Sayang

Mila

4 comments:

  1. Take care Mila. Semoga cepat sembuh. kesiannya dia. keja kuat sgt ni

    ReplyDelete
  2. insyallah cepat sembuh...amin..take care

    ReplyDelete
  3. take care milaaa..get well soonnn:)

    ReplyDelete