Sunday, 2 December 2012

HAND BOUQUET TO BE WIN!!!

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy Ladies.. weekend2 mcm ni sure youlss buat preparation wedd kan? Mila? Br lps tarik nafas lega lps 2,3 hr ni bertungkus lumus untuk pelamin n hb customer AAWD smpi lupa nk amik gmbr pelamin n hb...ada beberapa keping je...sedih ;(
plg sedih x smpt nk amik gmbr HB untuk Neva, our 1st Indian customer through Indian wedding ;)  Mila suka hb Neva untuk majlis di temple sbb combination pastel eustoma dgn red roses...cntk sgt...next customer, mila nk gubah mcm tu jgk...heee...or ada x antara b2b yg nk jgk? Mila buat GA lagi nak? Hadiah HB :)
Sape nk join dan setuju, meh angkat keyboard ;p



combination dua bunga ni lah, eustoma + red roses :), hb ni previous customer yg punya...

till then, salam syg,

MILA

p/s: entry ni Mila tulis ms otw dr kuala kangsar ke KL, jln jammed gile okeyh... Mila g kuala kangsar follow FFIL! and en tunang..ada wedding sedara diorg dkt sana and FMIL ajk...heee... wajib la g kan :)

8 comments:

  1. mesti lah nak join kalau Mila buat GA. :)

    ReplyDelete
  2. wah..ofkos la nak cik mila...HB cik mila buat sume gojes kot...rugi woo...

    ReplyDelete
  3. nak jugak...dah lama xde ga nak offer hb...=)

    ReplyDelete
  4. Mila~mestilah nak!hehe..mmg tgh mencari2 hb skrng.huhu..

    ReplyDelete