Tuesday, 18 December 2012

THE WINNER IS...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy pretty ladies & my lovely silent readers =)

Hari ni mila nak umumkan pemenang untuk GA Hand Bouquet seperti di dalam enrty INI dan INI

terima kasih untuk semua B2B yang join... entry-entry korang sangat lah menarik sampai tak tau nak pilih mana satu =) terima kasih ya korang!

biasanya pertandingan ada kalah dah jugak menang kan? bagi Mila korang semua pemenang, cuma ada 3 orang yang bernasib baik, orang kata, rezeki... kalau boleh, Mila nak bagi korang semua HB, tapi, kali ni kuota yang kami peruntukkan hanya untuk 3 hand bouquets, terlebih 1 dari entry awal pertandingan... suka tak? untuk yang tidak berjaya, korang jangan sedih tau, next time, Mila buat lagi GA cam ni, tgk update dkt fan page AAWD k...

and the winner goes to....

HAND BOUQUET FRESH FLOWERS/ARTIFICIAL FLOWERS WORTH RM120

Cik Elyani Rosli



HAND BOUQUET FRESH FLOWERS/ARTIFICIAL FLOWERS WORTH RM100

Cik Ayong Atikah Zaid


HAND BOUQUET FRESH FLOWERS/ARTIFICIAL FLOWERS WORTH RM100

Cik Amalina Ali

congratulation to all!

redeem ur hand bouquet by email us at azahamd.weddingdecor@gmail.com
dont forget to write up ur

FULL NAME
FULL ADDRESS
DATE OF EVENTS

the hand bouquet can be collect at Bandar Tun Hussein Onn, Cheras =)

till then,

salam sayang,

MiLa

p/s: 73days to go... preparation is getting better and better, sunday ni nk p pre wedd dkt cameron, tak sabar!!!!

6 comments:

  1. Alhamdulillah alhamdulillahhhhh.... Syukurrrr... Sukanya. Teruja seyh menang GA dari Mila. *sambil kelip-kelip mata.

    Tahniah jugak kepada pemenang. ^^,
    Nana email Mila skrg jugak!!! (semangat ni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah~ nana & ayong menang lah..
      tahniah (^_^)

      Delete
  2. Alhamdulillah! Akhirnya berjaya dptkn hb free dr mila...happy sgt100x... Thanks a lot mila...hehe...ayong email mila skrg ye...to yani n nana congrats korang...diyana, thanks! Berbaloi penantianku...hehe...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Syukran Jazillan Cik Mila..

    xsangka sangat....rezeki nak kawen barangkali..heheeh

    sukenye dapat HB free..hehe...

    TO Geng B2B juga..
    Nana and Ayong...Tahniah buat korang juga...

    ohmygod!ohmygod!ohmygod! (gaya lisa dlm istanbul aku datang)

    xsabarnye...
    boleh la bergaya di hari bersejarah nanti yea...x

    Nana: camne nak amik HB nie nana??? hehee

    ReplyDelete