Friday, 30 November 2012

Pelamin bertandang kakak saya...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

okey, ini adalah pelamin bertandang Along Mila, temanya hijau... suka x? (suara eric leong) :P




Green theme =)
my Happy Family

Pelamin ni adalah hadiah untuk kakak tercinta =) Idea datang masa tengah buat, alhamdulillah ramai yang suka =) kalau korang suka, jangan lupa cntct mila erk... tak mahal pon design mcm ni, tak sampai 3k ponnn... design mcm ni pon cun if untuk dewan... =) sbb design ni mmg kena tempat yg luas, br cun bile amik gambar, kerusi pon gedabak je...heee...alhamdulillah umah family abg ipar bosar, sng nk deco =)

till then,

salam sayang,

MILA

11 comments:

  1. Cantik La..! macam dalam mag pengantin! =)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa.. sangat simple dan tak semak

    ReplyDelete
  3. cannttikk..teringin gk bunge3 kat atas tuuu...saya suke saya suka *gaya mei mei dlm cite upi ipin:p*

    ReplyDelete
  4. Cantikkkkk! giler gojes pelaminnya. Rugi nya mila xad dekat kedah, kalau x imah dah suruh Mila yg watkan hiasan untuk wedding imah. Cantik!!!!!

    ReplyDelete
  5. cntiknyer...bnyk bunga...geram tgok...

    ReplyDelete
  6. cantik...selamat i da kawen,kalau tak boleh tempah :)

    anyway,mana2 b2b yang carik baju tidur utk cik abg tu, jom sggah blog i k :)

    ReplyDelete