Friday, 12 December 2014

Fly, fly, fly..

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Hy readers, dan salam Jumaat :)

Besok, will fly again untuk ke destinasi Cinta Mila & Qayum kali ke empat untuk tahun ini, janji, yang ini yang terakhir untuk tahun ini! hihihi.

mode bercuti dah On dari pagi tadi, jadinya, hr ni msk opis ponn half day aje.

before fly esok, still kna msk keje , ada appointment dgn potential client :) 
dan sbnrnya keje masih bnyk di butik,  hohoho.
kalau citer keje, smpi bila2 pon tak habis kan. huhuhu.
 kena pulun esk sbb nk cuti 3hari, next week bnyk job pelamin & deco hantaran yg perlu di laksanakan... jadi, kena prepare awal2 :)

#dahtaubanyakkejelagimaubalikawalinihari
#sukahatijeerkpuanmila
#balikawalsebabadakejedekatrumahdaa
#okeyhhbye

sebelum fly, marilah buat checklist, takut ada yg tertinggal,

- passport : checked
- web check in : checked
- printing boarding pass & hotel voucher : checked
- thai baht : checked
- digital camera : checked
- Sjcam : checked
- baju, tudung, swimming suit : checked
- digital accesories : checked
toiletries : checked
- selipar jepun : cari malam ni

itu je lah rasanya, kali ni punya vacation, tak de lah nk bwk beg besar gabak, just bwk bag pack ajoo.. sng nnt nk berjalan,  br di gelar backpackers sejati, erkh..

kali ni aim nya, bukan shopping, tapi, lbh nk menghayati keindahan ciptaan yang maha kuasa :)

semoga kami selamat pergi dan kembali :)

#disaat aku ingin berhenti, DIA suntikkan semangat, bukan sebesar zahra, tapi, segunung lautan, aku terkesima, lantas, aku bersyukur, jika ini jalan yang perlu ku pilih, aku ikut, sehingga akhir hayat ku. jika ini rezeki yang aku dapat, aku bersyukur, hingga akhir waktuku...
dan ketahuilah, berniaga itu sunnah, dan berniaga lah dengan jujur dan amanah, ikhlas kan lah perbuatan mu, semoga ia di berkati.
Aamiin

#erkhmacamtakdekenamengenajedengantajukentry
#apaapajepuanmilani

till then, 

salam sayang, 

MILA


#redsoses #softpinkcarnation #freshflowershandbouquet #handbouquetbymilakamil #contactforbooking #0149779557smswhatsapp




3 comments:

  1. happy holiday :))

    Salam kenal...Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan perkongsian tentang bisnes dari rumah dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete