Monday, 18 February 2013

Selamat Pagi Isnin!

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

ya ALLAH rindunye nk berblog...rasa mcm dh lm x up entry br...Lately, sgt lah stress dgn mcm2 perkara...alhamdulillah, semua dh settle dan skrg menunggu je ms untuk kami di ijab kalbu kan.. should i asking like this, weh...aku dh mk kawen minggu dpn ke? Seriously mcm x percaya! masa yg berlalu sgt pantas, sampai kadang2 rasa sesak nafas!hahahaha...

honestly, dlm kepala otak ni dh rangka beberapa tjk entry yg nk share dgn korang, mayb , boleh up beberapa entry hr ni.. hahahha.. should i? Or the best is can i? Dok buzy memanjang je cik Mila ni...sigh

owhhh.. ini perkara penting, untuk yg ada isi form address, mila dh hntr kad dkt pejabat pos, hopefully, en posmen, buat kerja dgn pantas, supaya kad kawen ktrg smpi dgn jayanya...

lps entry ni, mila nk share dgn korang mengenai our wedding card, dan official invitation...

till then, 

salam sayang, 

MILA

p/s: selamat hr isnin korang! Hr ni perkara yg perlu di lakukan, buka opis, buka laptop, buat kerja, jahit manik untuk veil nikah , if bosan, jahit bj reception pulak, up entry wedding card, tulis alamat, mau hntr kad kawen lg, cari tilam, balik shah alam! Rindunye katil sendiri dkt shah alam tuuuuu.....

4 comments:

  1. tolong la percaya Mila. anda akan di kahwinkan minggu depan. tengok ticker kat sebelah tu dah tunjuk lagi 11 hari je. mohon berdebar yeee... MUAHAHAHAHA...


    *nana galak gelakkan org tunggulah masanya kannn.. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. ewah2...bz benar bakal pengantin ni...gud luck ye mila...

    ReplyDelete
  3. Enjoy the preparation!!! nanti lepas kahwin mesti rasa tenang giler..hihihi

    ReplyDelete