Friday, 22 February 2013

Inner Neck...

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

hy pretty brides to be and my lovely readers =)

see... bile dh ngadap laptop, ada je nk up entry... heee... 2 entry sehari boleh kan? 

bkn apa nak share dgn korang... lunch hour tadi Mila and my dear housemate terjah butik raduisite di shah alam... sure korang familiar kan dgn butik ni... heee...

dh lama sebenarnya aim inner neck warna putih, untuk nikah nanti... jadinya... selalu lah terjah website raduisite, shawl for you, al humaira dll mencari inner yg sesuai...

Masa raduisite belum keluarkan inner neck color putih, Mila ada tnya dgn Zatie shawl for you if SFU ada jual inner neck color putih cz biasanya mmg beli dgn diorg pon since Zatie ni kawan Mila, satu fakulti =) dan masa die tunang, ktrg yg buat mini pelamin die, dan masa majlis reception Zatie, ktrg yg deco entrance deco nye...=) so far inner neck shawl for you mmg best... muka x jadi bulat, tp, malangnya, diorg x keluarkan warna putih... =(



Inner neck : RM24/ pcs
sekarang tgh sale, RM22/pcs

alhamdulillah, bile usha2 website raduisite, diorg keluarkn inner neck warna putih... siap ada 2 color putih... yg berniat nak beli tu, korang p la terjah sementara stock masih ada =)

sangat recommended! material nye , jahitan nya... dan yang pasti muka yang bulat ini nampak x bulat... yeay!



Inner neck : RM29/ pcs

so, tadi grab inner neck color putih and color purple (stanby untuk reception, padahal dah beli inner neck lain dkt humaira...hmm... mila...mila...)



Inner neck : RM38/ pcs



2 comments:

  1. Mila, alyn pn suke sgtt inner neck yang al humaira tu :)

    ReplyDelete
  2. mila..innerneck humaira tu muka jadi bulatsss takk?..heee

    ReplyDelete