Tuesday, 3 April 2012

REVIEW: PHOTO BOOK ENGAGEMENT PART 2

ASSALAM SEMUA...

Photo Book Engagement mila dah siap!!! ktrg pergi collect sendiri dekat photo book malaysia di shah alam... hari tu mila ada cerita dalam entry Review: Photo Book Engagement part-1 yang mila dh siap edit photo book ni... Alhamdulillah,  5 hari lepas tu, dah siap printing... Photo book malaysia bg tau melalui email... mode: happy!!! service mantap dari photo book malaysia!!! quality printing pon best!!!

here some pictures of our's engagement photo book


HARD COVER PHOTO BOOK ENGAGEMENT CIK MILA


1ST PAGE...


FAMILY PORTRAIT


IBU, CIK MILA, AYAH dan ENCIK TUNANG...


BFF!!!


THE RINGS & WITH  my FUTURE MOTHER IN LAW

maaf erk korang, gambar kurang berkualiti, tp, gambar-gambar photo book ni sgt berkualiti... (erk..apakah...korang paham ke mksd mila???)

as mention earlier dlm enrty Review: Photo Book Engagement part-1 , MILA just bayar RM68 untuk photo book size 8.5'' x 11''...normal price, RM256... so, sgt jimat kan...

tapi, korang kena rajin sikit meng'edit'.. senang je... x susah... just masukkan gambar...(software ni bukan untuk edit gambar, tapi untuk edit photo book) masa beli voucher ni, groupon ada bagi link untuk downloads software photo book...

untuk makluman, sekarang ni, dekat groupon ada offer photo book ni... tapi, bkn dari PHOTO BOOK MALAYSIA, harga die pon super awesome, if korang bercadang nak beli, klik INI

p/s: untuk gojes yang email mintak mila tunjukkan macam mana nak guna software ni, insyaALLAH mila try buat tutorial as soon as possible okeyh...

till then, 

salam sayang,

cik MILA

3 comments:

  1. http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    ReplyDelete
  2. cantek kan buat photoshop. me pon ade satu, memory time berchinta dulu2. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik...cantik... nnt dh tua2, leh tgk balik kenangan lama =)

      Delete