Monday, 16 April 2012

ALHAMDULILLAH...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

korang dah tgk promo terbaru dekat AAWD?? wee..super awesome tau!!! dan alhamdulillah, mila dpt bnyk feedback dan ramai yang dah booking... ohhhwww...selepas ni, makin buzy lah cik MILA and en QAYUM... tapi, rasa excited jugak sebab mila memang suka deco-deco nih... heee... preparation sendiri?? hmmm.... hahhaha... x semangat sangat nak buat, ha, boleh ke mcm tu???
okeyh2, tau x boleh... =.=''
esok nak p jumpa caterer side Qayum..mau discuss2 sikit and bayar the next payment..hopefully diorang setuju dgn request mila..esok, mila buat entry khas about request ngada-ngada mila tu erkh... 

before tido, mari layan promo AWESOME AAWD!!!



till then,

salam sayang,

cik MILA =)

2 comments:

  1. Promotion hebat! Tapi imah duduk jauh..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hee..tenkiu imah..hee..tu lah..x dpt nk g =(

    ReplyDelete