Thursday, 26 December 2013

Cerita bulan Disember

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

hy pretty brides to be, brides & my lovely readers =)

Lagi beberapa hari je nak masuk 2014... rasa macam sekejap je 2013 berlalu... ingat lagi awal tahun, january - february 2013 sibuk2 buat preparation untuk wedding... tak tido malam siapkan beading baju nikah & resepsi... siang, sibuk dekat fakuti untuk siapkan thesis, malam dok menjahit... weekend , bersengkang mata mencari duit untuk majlis nanti... fuhhh.. memorable sungguh! alhamdulillah 9 bulan bergelar isteri, susah senang bersama, kehidupan sangat indah!!!

lately, mila sibuk sangat dengan pengurusan butik AAWD =) ktrg dah berpindah ke Bandar Mahkota Cheras, sebelah taman je dengan rumah kami =)

alhamdulillah, Allah kurniakan rezeki lebih untuk kami berpindah butik... butik yang lebih besar... syukurrrr...

* rezeki anak je belum lagi, Allah lebih mengetahui bila kah waktu yang sesuai untuk kami *

meh, nak tempek sekeping dua gambar butik...



alaaa... mila deco simple2 je dekat butik... ktrg tak amik loan, jadi duit renovation semua dr family dan mila sendiri.. kopak wehhh. itu pon ktrg cat sendiri dan pasang carpet sendiri... heee...

jemput lah datang buat bride to be sekalian.. heee...

tp, kna buat appoinment dolu, sbb mila jarang ada dkt butik, tak duduk situ 24jam.. heee... if nk dtg, bagi tau ajee... =)

boleh whatsapp mila okeyh... 
0149779557

no ni tak boleh call, hanya whatsapp & sms =)

next, nak bagi tau, GIVEAWAY by Mila Kamil, mila lanjutkan sehingga 31 DISEMBER 2013, jadi untuk yang nk join, masih sempat lagi =)

insyaALLAH if ada masa, Mila share lagi tentang wedding dkt blog kesayangan ni k..

till then,

salam sayang,

Mila

p/s: tak sabar nk pegi honeymoon lagi January 2014 ni.. =)

10 comments:

  1. Wahhh. Mila bukak butik yeaaa. Dekat mahkota cheras pula tuu. Hehe. Nina biasa area situ. Ada rumah2 kosong x area tmm umah mila? Ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke... dkt la kita.. hee... area rumah mila tak de yg kosong la Nina.. hee.. sorryyy...

      Delete
  2. Milaaaa,tahniahhh..semoga bisnes awk bekembang maju, aminn :)

    ReplyDelete
  3. tahniah. semoga bisnes btmbh maju di tempat baru

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. tahniah Mila bisnes dh smkn b'kembang (^_^)

    ReplyDelete
  5. simple mesti cantik..congrats mila!! semoga terus maju jaya...=)

    ReplyDelete