Friday, 15 June 2012

Sudah Bergelar Isteri

Assalam semua...

Lama kan blog ni sepi tanpa sepatah pon perkataan... heee... alih2 tajuk entry mau gempak ajo... bukan mila yang sudah menjadi isteri orang, tp, my dear housemate, PUAN IEQA... kalau uolls perasan, Ieqa dan husben die ni juara gerbang cinta utusan malaysia...
 majlis akad nikah diorang 9 JUN hari tu... hadiah istimewa buat Ieqa dan Firdaus, mila bagi guest book macam dkt bawah tu... if uolls nk guest book macam ni, boleh la order dgn mila :)...weee.... sempat ag promote =)


HARD COVER GUEST BOOK BUAT IEQA & FIRDAUS, ini je yang mampu, almaklum lah, sy ni students je, hadiah buatan sendiri je mampu bagi... uhuks... :)




Polaroid camera tu Ieqa sewa dgn AAWD, RM50 je... film polaroid tu pulak, 1 kotak, RM30, ni memang harga pasaran.. g mana2 kedai camera, same je price nye...


Ni pulak gambar isi nye... every pages was printed, design by cik MILA =p (abaikan tangan gebok encik QAYUM di situ ya...)


Lastly, our picture!!!
EN QAYUM, husbend IEQA, IEQA and cik MILA =)

Jenuh jugak lah nak sampai ke rumah IEQA pada hari kejadiaan... macam-macam berlaku... =.=''
Sebelum mila bertolak ke rumah IEQA, mila buka dolu mini pelamin di kajang (GAMBAR refer kat bawah yaa..) then, kna pickup my future sister in law dekat NILAI, then, baru bergerak ke BATU PAHAT, sebelum tu, masa dekat rumah, dengan gigihnya menyiapkan FRESH FLOWERS HAND BOUQUET, red roses buat IEQA... fuhhh... finally, ALHAMDULILLAH, ktrg sampai jugak ke rumah IEQA di batu pahat...    time tu IEQA and husbend ngah amik gambar, so, kami pon selit lah sekeping dua gambar sebagai kenangan =p, balik je dari rumah IEQA, kami check in hotel dekat AYER HITAM, syukur, kakak mila dan adik-beradik mila yang lain dh sampai, sampai je hotel, terus zzzz, kebetulan pulak hotel tu SIYES SUPERB!!! sgt selesa dan cantik!!! apa lagi, lena lah dibuatnya... ohhh... sebelum END story ni, sure korang curious, napelah mila dok sebut kakak and adik mila dalam enrty ni, sebenarnya, keesokkan hari tu, kami masuk SINGAPORE, off to USS!!! so, for the next entry, haruslah cerita tentang USS kan...


 
MINI PELAMIN AIN, KAJANG, 09.06.2012


till then,

salam sayang,

cik MILA =)

2 comments:

  1. wah!cutenyer guestbook mila :) hehe

    ReplyDelete
  2. cntik!!salam knll..:)

    http://norasaniey.blogspot.com

    ReplyDelete